Dnes som preinstaloval windows 7 64bit (predtym som mal tento isty system). Nainstaloval som ovladace na maticnu aj grafku a spustil FurMark aby som hned zistil ci mi aspon trocha nestupol vykon. A na moje pocudovamie mam horsie vysledky ako som mal pred preinstalovanim. Vobec tomu nechapem.
Naposledy som testoval kartu vo FurMarku niekedy v prvej polke decembra. Vtedy som mal 35fps. Teraz mam 23. Jedine co ma napada je ze teraz mam inu verziu gpu drivera ako som mal vtedy. Moze byt v tom problem? Skusim to este zajtra otestovat na hrach a dam vediet ci aj tam klesol vykon. Ale to musi byt len chyba niekde v softwari.
Inak co vsetko by som mal mat po preinstal. windowsu este nainstalovane take co moze ovplyvnit grafiku? Instaloval som microsoft visual c++ aj dx11.
// Spojený príspevok Štv 25.12.14 11:02
Tak nainstaloval som presne ten isty gpu ovladac a stale je ten vykon mensi ako predtym. Dokonca aj v hre mam o 5 fps menej :/
_________________ MB:MSI Z77A-G43 CPU:Intel Core i5-3570K 3,4Ghz CPU Cooler:Silentium PC - Fortis 2 XE1226 GPU:Gainward GTX970 Phantom RAM:Kingston 16GB DDR3 PSU:EVGA 500B Case:Cooler Master Elite 372 SSD:Samsung 860 EVO 250 GB HDD1:WD Caviar Blue 1TB HDD2:Seagate Barracuda 500GB 7200rpm |