Zdravím, pred dvoma týždňami som si zakúpil EVGA GeForce GTX980 Superclocked ACX 2.0, prešiel som na ňu z mojej starej Sapphire HD 7870 OC. Poviem vám, z tej karty som dosť sklamaný. Ani nie z toho, že musím ubrať vyhladzovaniu MSAA na 4x alebo 2x ale skôr to, že hra mi pri potrháva v niektorých usekoch. Uberal som aj detailom, ale robí to stále. Karta strašne hučí, beží na 99%, počujem to aj cez slúchadlá, dosť sa zahrieva (55-76 stupňov). Napadlo ma že či to nebude aj tým že mi v pc ostali ešte nejaké súčasti po amd ovládačoch, tak som použil DDU uninstaller, vymazal som ostatky z amd ovládačov, aj nvdia ovládače a nainstaloval som ich nanovo. pri prvom spustení som sa zaradoval že super, vyšlo to, už to netrhá, ale po druhom treťom spustení GTA V sa to trhanie vrátilo. Aktualizoval som bios karty aj bios dosky ale nepomohlo nič. Dokonca ani ten G-sync nemá na to trhanie vplyv. Rozmýšlam už aj či náhodou tá 980tka nie je vadná. Aj som nahral pár minút z hry, a je to trhanie tam pekne vidieť.
https://www.youtube.com/watch?v=8Za-1MqUGp8Ak niekto viete o tom niečo viac, dajte mi prosím vedieť. Budem povďačný za každú radu.