Peter12 píše:
Shiro : Nič v zlom, nič proti tebe, ale myslím si, že si na tomto fóre dobrovoľne .... Prečo by ti mal niekto za tvoje odpovede a tvoj stratený čas tu platiť?
V pripade takehoto ocividneho mrhania casom mi to pripada uplne opodstatnene. Je kopa ludi s ovela vaznejsimi problemami, ako ludia co si vyrabaju problemy lebo sa nudia, alebo vymyslaju nepravdepodobne halusky.
Citácia:
Zober si to tak ,že ak odpálim niečo v počítači ,či to bude procesor i5 4690k ... alebo grafická ,tak radšej sa opýtam a to nikoho z finančnej stránky vadiť nebude ,tak som zobral odvahu a optimizmus snáď niekto mi odpovie čo sa tak môže prihodiť ,to je všetko
Tak sa opytaj normalne, inac sa necuduj ze ludia reaguju ako reaguju, ked to napises exoticky. Nemusel si vobec vymyslat celu haluz s nejakym odpajanim a co ja viem cim. Odpajanie jednak nema ziadny dovod a podruhe vzhladom k tomu, co chces vediet je to nieco uplne ine.
Ked nebudes vymyslat blbosti a vrtat sa do veci o ktorych nic nevies, nic nepokazis. To plati pre software ci hardware a je to prva vec, na ktoru mas mysliet. A az potom nieco riesit, ak vies s cim sa zabavas.
Presne ako v tom vtipe, ze kto je pri praci s PC najnebezpecnejsi...a jedna z moznosti bola "Uzivatel, ktory dostal napad"
A co sa tvojej otazky tyka, v pripade odpalenia grafiky sa moze stat hocico, podla typu poruchy. Doska by pipala iba ak by grafiku vobec nedetekovala, co sa nemusi stat a vacsinou sa to ani nestava. Vacsinou je to tak, ze proste nemas obraz a otestujes to s funkcnou grafikou a tak to zistis.