Zdravim! Mam delikatny problem. Nikto mi s nim zatial nepomohol tak to skusam tu.
Moj PC ma nejaku hadrwerovu vadu alebo neviem co, lebo uz pri bootovani biosu nieje uplne cisty obraz a objavuju sa cez pismena zvysle pasiky, no nielen vtedy. OS mi ani nenabehne a pred jeho spustenim sa PC restartuje stale dookola, resp vyhodi hlasenie, ze win skoncil aby zabranil poskodeniu hardweru. Nik mi nevie povedat co to moze sposoboat a len tak na blink kupovat novu zakladnu dosku sa mi velmi nechce.
Skusal som uz ocistit kontakty na pametiach a graf karte, zalozil som iny zdroj (ci nieje pokles napatia), vymenil som 3 graf karty a stale nic. Dokonca som na iny ako moj HDD nahodil cistu instalaciu WIN a ani tento sys sa nerozbehol, z coho som vylucil posobenia virusu, kedze moje HDD boli odpojene. Skusal som aj boot z CD/DVD a pocas spustania instalacie WIN mi text zakryvali cierne policka rozmiestnene po celom monitore, ale instalacia prisla az do fazy vyberu HDD na instalaciu, kde som to stopol.
Este aby som nezabudol, podarilo sa mi dostat do nudzoveho rezimu a tomu uz teda fakt nechapem ze co tomu moze byt.
zakladna doska: MSI K9N SLI platinum
procesor: AMD Athlon 64 3800+
Vopred vdaka!
Durdo
|