cawte,
core 2 quad Q8300 2,5ghz,Asus P5KPL-AM epu, 4gb ddr2 (2x2)(nanya ???), ati radeon HD5670, zdroj arctic 700w, win 7 - 64, opisal som to z everestu, zajtra pozriem presne ten zdroj ale neako tak
“Display driver stopped responding and has recovered” ak spustim hru tak do 5 min mi to sekne hodi bielu obrazovku zvuk ide, (skusal som to na hre sniper) pri LOTR BFME 2 to sekne nepadne ale neako sa to rozchodi
skusal som driver z amd stranky (skusil som ich asi 3) odinstaloval som stare nahodil nove stale to iste teploty nad 52 nejdu takze asi vpohode (50 min hrania Lotr a asi 3x sek)
3d mark my vypisal tuto chybu :
Workload work failed with error message: eva::d3d11::rendering::scene_renderer::render(): draw_depth_task for thread 0: File: device_context.cpp
Line: 515
Function: struct ID3D11CommandList *__cdecl eva::d3d11::deferred_device_context::do_finish_command_list(bool)
Expression: native()->FinishCommandList( restore_deferred_context_state, &result): DX11 call failed.
Device hung due to badly formed commands.
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: ID3D11DeviceContext::FinishCommandList:
troska som googlil tak karta moze byt vadna alebo sa prehrieva atd ale nemam moznost vymenit kartu za inu
aby som to vyskusal. Mozno mam len zly driver alebo som to zle odinstaloval su tu neake navody v safe mode alebo treba nieco nastavit v biose?? fakt neviem dik za kazdu radu
ps.: neviem odkedy to robi nieje to moj comp nemoze byt nieco s directx alebo framework ?
(asi kecam fakt dik za kazdu radu)