Caute nainstaloval som posledne ovladace na moju kartu,predtym troska haprovala[tak ze skusim nahodit nove] ale neviem doteraz ci bol problem s monitorom alebo s nou. Kazdopadne ked som nainstaloval najnovsi aj catalyst control center s poslednym beta driverom tiez tak mi dost casto pri pozerani videa,no stale v podstate hadze toto:amd display driver stopped responding and has recovered. Skusal som aj prehodit na starsiu verziu a nepomohlo neviete kde by mohla byt zrada??
Akosi nahradzoval nové / staré ? Predošlé si odinstaloval ? Prípadne DDU ?
Každopádne spravil by som toto. - Stiahol DDU + ovládač ktorý chceš instalovat. Odpojil sa od netu (aby si zabránil automatickej instalalcii) Orient slovak klasicky terajší AMD ovladac. Po reštartovani zapnúť DDU - vyzve tá k reštartu do safe-modu, daj ok. Pc sa reštartuje do safemodu Púšti DDU, výber AMD a "clean & restart" - vyčistí zostatkové amd veci, reštartuje PC. Po nabehnutí PC spustí inštaláciu ovládačov z 1. Kroku.
Neodinstalovaval som,pretoze predtym ked som to robil tak nikdy som neodinstalovaval a nebol ziadny problem.V podstate vsetkemu som ako tak porozumel len to orient slovak to je co? :] Na amd som nikde nenasiel zoznam ich predchadzajucich ovladacov,nasiel som ten starsi co som skusal nahodit,ale to som sa len neako doklikal k nemu,ziadny zoznam predchadzujich z ktorych by som mal na vyber som nenasiel.
Niekde som cital ze ked komplet cely Catalyst sa odinstaluju aj tie chispety.
Edit:skusil som len odinstalovat AMD display driver a dal som starsi,a uz mi to nevyhadzaje.No vratilo mi to predzajuci problem.Video ide,len na monitore sa mi zjavuje toto