zdravim.
Potreboval by som pomoct pravdepodobne s hdd. Vcera som surfoval po nete a z nicoho nic mi vyplo prehliadac, programi, proste vsetko.. Hodilo ma to normalne na plochu ale ta zrazu bola cela cierna a zmizli mi odtial vsetky ikony no objavil sa mi tam tento pc kt. som tam predtym nemal. Potom namna vyskocilo hadam 30errorov a na kazdom bolo nieco v zmysle ze subor windows/system32/0000xxx(3 rozne cisla tam boli) is corrupted or unreadable, tento problem môze byt sposobeny hardverovymi problemami. Dalej mi tam vyskoci nejaky windowsacky program na riesenie problemov, tak teda spustim scan a zacne mi to vyhadzovat chyby ako ze hdd platne sa tocia o 20 percent pomalsie, alebo ze je necitatelny atd... Potom ze gpu ram sa prehrieva ramka sa prehrieva. Akurat teraz sa mi doreinstalloval win a zatial to slape ale na Dcku nevidim ziadne subory (ani na c som pred reinstallom nevidel) akurat vidim ze hdd mam stale tak isto zaplneny ako predtym....
Btw. Ked som chcel zmenit prioritu bootovania v biose tak tam ten hdd uz ani nebol, ale ked sa doinstaloval win tak po starte uz mi ho ukazalo. Neviete co s tym je/bolo? A co s tym dckom?
_________________ MB:Asus p5q pro, CPU:Intel q9400 2.67Ghz @ 3.2Ghz Vcore:1.3, GPU:Gigabyte gtx560 830/4008 @ 920/4300 , PSU: EnermaxPRO82 525W , RAM:4GB Kingstone 1066MHz CL5@ 901Mhz CL5, HDD: Western Digital 320GB AAKS , CPU cooler: Scythe Ninja 2
Rev. B, Case: Cooler Master Elite 330 |