Mám taký problém, že nie je závažný ale dosť otravný, skúsim ho čo najlepšie popísať. Takže, HDD je 250 GB a je rozdelený na C: a D:. Je zapnuté zdieľanie D:-čka cez Wi-Fi a mojím notebookom (Asus EEE 1201). Ide o to, že keď stiahnem nejaké RAR súbory rozdelené do partov a presuniem ich cez sieť na moj veľký PC niekde medzi tým sa poškodia a winRAR mi napíše že part... is corrupt a pritom na NTB to ide rozbaliť bez problémov. Ešte sa mi stáva, že keď mám inštaláciu hry, alebo programu vo formáte .iso a presuniem ho na veľký PC tak počas inštalácie mi to napíše že niektoré súbory v inštalácií sú poškodené. To sa mi väčšinou stáva s hrami od Ubisoft alebo aj Adobe Photoshop mi to robil. Skúšal som dať reklamovať HDD ale povedali mi že im všetko funguje v poriadku a nie je dôvod na reklamáciu. Skúšal som formátovanie, preinštalovanie OS ale ani to nepomohlo nakoniec som skúsil fragmentáciu ale to tiež vyšlo na zmar. Chcem podotknúť že na NTB všetky inštalácie idú bez problému, čiže problém je buď v HDD alebo niekde medzi Wi-Fi a HDD.
Vopred Vďaka.
|