teraz pozerám, že na telke rodičov je HDready takže 1280x1024 ak sa nemýlim. takže je to v podstate jedno. ešte otázka ten kábel by mohol byť aj tento ??
http://datacomp.sk/kabel-hdmi-typ-m-m-3 ... 23047.html vyšlo by ma to lacnejšie + neplatil by som za donášku z BA do košíc ako u alzy keďže v košiciach bývam tak si to v datacompe viem vyzdvihnúť bez problémov.
// pridané po 42 minútach od posledného príspevkutak kábel som objedal z alzy už
ďakujem za odpovede
// pridané po 21 hodinách 30 minútach od posledného príspevkunechcem zakladať zbytočne novú tému tak to píšem sem ( dúfam, že si niekto všimne
). HDMI kábel už mám doma a mám to už napojené na telke. problém, ale je, že mi obraz podivne " vibruje " ( ikony, prehliadač ... skáču hore dole, nie sú to veľké výkyvy, ale pomerne dosť to vadí a nedá sa na to pozerať. ďalší problém je, že obraz presahuje za okraje TV. tiež dosť veľký problém. viete niekto čo s tým ?
// pridané po 4 minútach od posledného príspevkutak rozlíšenie ( keďže TV je HDready ) som dal na 1024x780. obraz už nevibruje, ale to z tými okrajmi pretrváva