Áno, jasne odporúčam
zvuk majú vážne kvalitný a spracovanie tak isto. Pokúsim sa napísať takú malú recenziu, tak dúfam že to trošku pomôže pri výbere ak ideš kupovať...
Balenie pôsobí celkovo po rozbalení luxusno a "vzácne" čo príjemne prekvapí. V balení nájdeš mnoho príslušenstva ako Y rozdvojka pre notebooky s jedným 3,5mm konektorom alebo mobily, adaptér do lietadla, predlžovací kábel s ovládačom kde si môžeš nastavovať hlasitosť alebo mutnúť mikrofón, náhradné plyšové "náušníky" a vrecko na slúchadlá.
Spracované sú z lešteného hliníka a plastu. Slúchadlá teda nepôsobia vôbec lacno ale skôr naopak, vzbudzujú dojem že ide o kvalitné slúchadlá. Kvalitou teda vynikajú a tak isto nevŕzgajú pri pohybe alebo manipulovaní s nimi. Ako som už vyššie spomínal, slúchadlá sa na hlave nosia veľmi príjemne a aj viacerých hodinách hrania netlačia na uši alebo nič podobné, kvôli veľmi mäkkým penám použitých na slúchadlách-Odskúšané na non-stop 11 hodinovom hraní GTA V
Zvuk je privádzaný do slúchadiel cez hrubší oplenený kábel...
V balení sú aj náhradné plyšové náušníky ktoré si môžeš vymeniť za tie kožené čo sú tam originál nasadené. No skôr mi vyhovovali tieto kožené ako plyšové, no každému vyhovuje niečo iné. Tie kožené veľmi dobre odhlučnia okolie, skoro vôbec nepočujem okolie aj keď mi v nich nič nehrá.
S kvalitou mikrofónu som taktiež spokojný. Hrávam s chalanmi na TS a hovoria že ma je veľmi pekne a jemno počuť. Tak isto som skúšal aj nahrávať nejaký zvuk cez audacity a vážne to bolo na vyššej úrovni. No samozrejme sa to nedá porovnávať s profesionálnejšími mikrofónmi vo vyššej cenovej kategórii...
Mikrofón je odpojiteľný takže keď ho nepotrebuješ, môžeš ho odpojiť čo je podľa mňa výhoda. Myslel som si že ten mikrofón nebude poslúchať a aj keď si ho nejako nastavím bude sa vracať do pôvodnej polohy, no opak je pravdou. Je vážne ohybný a ako si to nastavíš, tam ostane.
Zvuk majú veľmi dobrý v porovnaní s kraken. Nie som žiadny audiofil ani nič podobné no po zvukovej stránke sa mi zdajú ako skvelé slúchadlá aj keď sú skôr určené na gaming. Je trochu aj v tom rozdiel akú máš zvukovku.. Väčšinou-teda skoro stále ich používam na PC kde mám na doske zvukovku Sound Blaster Cinema 2. Keď som ich pripojil k ntb kde je klasická zvukovka, zvuk bol trošku horší no nie je to stále nič strašné..
Ak teda rozmýšlaš o slúchadlách v tejto cenovej kategórii(kludne by si zaslúžili aj vyššiu cenovku), Cloudy budú určite super voľba a určite chybu neurobíš
určite budeš iba spokojný...
Ak by ťa ešte hocičo zaujímalo, kludne napíš a spýtaj sa...
Kupoval som ich v datacompe. Chcel som ich kupovať v alze no aj s 5€ zľavovým kupón, datacomp vyšiel s poštovným lacnejšie. Vtedy keď som ich kupoval stáli 64,90€. Teraz už stoja 69,90€ ako tak pozerám no stále to je super cena. Na krabici inak mali cenovku 93,35€
to bola asi stará cena alebo cena na predajni(pekne si teda na tom zarábajú)
-biele
http://datacomp.sk/kingston-hyperx-cloud-headset-biely_d259145.html#.VTVYVlXtmko-čierne
http://datacomp.sk/kingston-hyperx-cloud-headset-cerny_d259144.html