Preboha teraz sa tu strápňujte všetci jak malé deti , ja som sa spýtal na nejakú klávesnicu nikto mi nepovedal nič ohľadom tých ktoré som spomenul a takisto ani ohľadom tej ktorú ste sem dali až jednu...
_________________ CPU: Intel Core i7 7700K @ 4.20GHz CPU COOLER: Cooler Master Hyper 212+ EVO GPU: ASUS ROG STRIX NVIDIA GeForce GTX 1080 RAM: G.SKILL RIPJAWS V 16GB KIT DDR4 3200MHz MB: ASUS STRIX Z270H GAMING PSU: EVGA SuperNOVA 550 G2 CASE: NZXT S340 ELITE HDD: Seagate BarraCuda 3,5" 2TB 7200rpm SSD: Samsung 840 EVO SSD 120GB AUDIO: Focusrite Scarlett 8i6 OS: Windows 10 Pro 64bit
Stacilo kliknut na link od Darona a mal si tam more recenzii od uzivatelov. Stacilo hodit tu klavesnicu do google a nasiel by si toto: http://www.svethardware.cz/recenze-ms-s ... ry/29108-3. . Alebo ti mame recenziu pisat my ? Ku Klavesniciám ktore si postol ti nikto nic nepovie, pretoze i h tu asi nik nema. Produkty Geniusu su low-cost ktorych jedinym ucelom je prezit zarucnu dobu
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!