Čaute, prosim o odporučanie, nikdy v živote som to neriešil a nerozumiem sa tomu, tak prosim empatie trochu na moju osobu.
Mám myšku Apollo am96
lenže tá myška má asi 15 rokov, doteraz funguje, ale problem je že na takmer každom povrchu pri pohybe veľmi trasie kurzorom (napr ked položim myš priamo na nb tak ten kurzor je presný ale tam je veľmi mala plocha,takže to obmedzuje, teraz mam pod myškou nejaku knižku, a na obruse alebo dreve je to nepoužitelne), takže ked robim s grafikou, alebo kreslim 3D modely, tak veľmi ťažko ba až je to nemožné, sa mi trafiť presne tam kde potrebujem. Ma na sebe tlačitko DPi čim sa kurzor spomalí a zvyši presnosť ale to je také... ked klikam tak sa meni farba na koliesku zelena , modra, červena. Mam pocit že svojho času to bola nejaka gamerská myška.
Chcel by som niečo nové s káblikom.
Najlepšie ak by tiež mala tlačitko DPi na zvyšenie presnosti alebo zmenu rozlišenia? občas to využívam , je to fajn fičurinka.
A najlepšie ak by mala podobny tvar, ten výrez taku oblinu na veľký palec.
A rozmerovo može byť večšia do celej dlane.
PC hry nehrám.
Neviem ake parametre mam pozerať a nechce sa mi to študovať, som už starý na také.
Ďakujem za nejake odporučania. cena tak do tych 50€ ale fakt dobrá a presná, a hlavne aby fungovala na každom povrchu.