Zdravím, doteraz som tu vždy dostal super rady tak sa na Vás obraciam znova. Chcem kúpiť hernú zostavu ale vôbec neviem, ktoré komponenty a značky su teraz top. Tak na začiatok by som chcel vedieť či amd alebo intel a ktorý typ grafiky aby som sa zmestil do max 1500€ bez monitoru a OS. Prípadne ak by niekto nahodil aj celú zostavu bol by som vďačný. Ďakujem
určite už chod do novej platformy s DDR5 a 13600KF alebo 7700X . 13th gen i5 drži krok v hrach s i7 a je vyrazne lacnejši , je to momentalne najlepši herny procak . ma ale vyššiu spotrebu ako ten ryzen a ten ma aj o niečo lacnejšie dosky k sebe .
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO