Zdravim potreboval by som poradit pri zostave pc primarne urceneho na hry.Strop 750€ Potrebujem len čisto bedňu bez os. Taktovať určite neplánujem.
Zatial som si urobil nejaky vlastny navrh par komponentov.Urcite mozte nahradit tie ak si myslite ze v tej cenovej kat. zozeniem nieco lepsie alebo s nimi mate nejake zle skusenosti.
je ten zdroj ktory uvadzam problemovy? pri grafickej mozes byt trochu konkretnejsi?(fakt sa do toho nevyznam) treba mysliet pri vybere dosky aj nato ze casom dokupim ssd?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
cize radsej ostat pri 2500k a dokupit na to fan a pretaktovat?aby som pravdu povedal este nikdy som to nerobil a nerad by som nieco hned znicil. ohladom tych ramiek za ake vymenit?na tie fury som ale cital dost vela pozitivnych recenzii od uzivatelov.