Zdravím,
idem si skladať novú PC zostavu zo všetkým - PC, Monitor, Klávesnica , Reproduktory, Myš ...
Na všetko mám iný rozpočet.
Čisto na PC mám rozpočet
1500€ ALE - musí byť
mini tower. Vybranú už mám Prodigy M ktorý podľa testov je celkom v pohode ale ak poznáte niečo lepšie do rozpočtu poradte
Nie som žiadny fan-boy , je mi jedno akej značky budú komponenty. PC bude využívaný takmer 24/7 na hranie.
Monitor - rozpočet
500€. Rozpočet je dosť veľký ale monitor by mal byť kvalitný.
Reproduktory - rozpočet
300€. Do zvuku sa moc nevyznám ale nech to niesu modro svietiace Genius čo mi strká v zľave alza už pár mesiacov
Klávesnica - neviem nejako zohnať Sidewindera , ak poznáte overený shop tak hodte link. Ak nie, tak prosím náhradu do 100€
Myš - Tu som rozhodnutý pre Logitech G500/s - s mojou G400-kou nemám problémy čiže pokiaľ /s séria nieje nejako chybná tak ju zoberiem
Joystick -
150€ - hlavne pre letecké simulátory a War Thunder
Projektor + Plátno - v tomto sa vôbec nevyznám čiže predložte nejaký kvalitný ktorý vydrží 6-7 hodín premietanie pred divákmi.
Osobne, najlepšie by boli tie veci z 1 shopu kedže budem objednávať viac kusov ale keď to rozkúskujete po rôznych e-shopoch nevadí.. ĎAKUJEM MOC !
PS: PC Zostava by mohla byť ladená do jednej farby a najlepšie by bolo keby to sedelo aj z ostatnými komponentami