Čaute, skoro viac než pred rokom ste mi vyskladali PC zostavu do 700€. No bohužiaľ zo súkromných dôvodov som si nemohol túto zostavu kúpiť a poskladať a tak sa na vás obraciam znova. Windows mám a monitor mám 24" (a plánujem časom kúpiť ešte 19" k tomu ale to nie je k tejto téme).
CPU som si prednedávnom objednal takže treba s tým počítať pri zmene mb alebo niečoho iného. To cpu som ešte nepoužil (stále je v krabičke nedotknuté) a len som si ho predobjednal pred zbytkom vecí, bolo s darčekom. To znamená že teoreticky okrem cpu máme budget 500€ (ale takých 40€ navyšše som ochotný dať).
_________________ M/B: GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Core i5-4460 MSI AMD R9 380 8GB RAM Windows 7 Home Premium 64bit
aha ďakujem. Stewinko pôjdem pre tú Cooler Master case lebo mám PC po svojej pravici a blízko steny a tak by som sa nevedel dostať k USB ani k ostatným veciam.
_________________ M/B: GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Core i5-4460 MSI AMD R9 380 8GB RAM Windows 7 Home Premium 64bit
Práve som si všimol že tá grafická odporúča 600W. Treba to riešiť alebo si stačí dať 500? Cenový rozdiel je fakt malý. Možno v budúcnosti budem PC upgradovať.