tak konečne mám komponenty už doma. Chcel by som sa Vás spýtať, či bude potrebné ešte niečo dokúpiť a pod. Budem to skladať doma sám. Skladať PC budem 1. krát. Chcel by som Vás poprosiť o rady, návody a pod. ako PC zložiť a na čo si dať pozor. Kúpil som si aj antistatický náramok Crucial. Tu sú komponenty:
Inak zostava bude napojená na LED TV SAMSUNGUEB7000 http://www.alza.sk/samsung-ue40b7000-d119910.htm. Chcel by som sa spýtať ako ho napojiť. Na TV mám HDMI vstupy, ale na graf. karte sú 4x DisplayPort a DVI. Tak by som sa chcel spýtať čo by ste mi poradili. Ako to vyriešiť aby bol čo najlepší obraz. PC bude vedľa TV max. 2 metre. Ďakujem za každú radu.
P.S. : neskôr chcem kúpiť hernú myš a klávesnicu, obe bezdrôtové. Keďže budem od TV 2,5 metra (postel). Tak by som chcel poradiť nejakú kvalitnú myš a klávesnicu. Najlepšie s čo najdlhšou výdržou batérií.
Matičnú polož na krabicu od nej a pomaly osaď procesor (žiadna sila) a potom chladič (odporúčam sa nedotýkať hornej plochy procesoru, chytaj ho z boku). Takto sa lahšie pracuje s komponentami. Potom osadíš RAMky a až potom to osaď do skrinky a tie ostatné veci ti už pôjdu od ruky. Hlavne nezabudni na distančné skrutky alebo ako to nazvať.
Dobre si to nazval ale kupil by som to z jedneho shopu za 123 eur zo sharku dokazes ssd kupit aj na alze
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie