Zdravím Vás vážení
Keďže v minulosti som sa na Vás obrátil a naozaj ste mi pomohli (počítač som kúpil na základe Vašich rád a je naozaj božíííí!!!), tak aj dnes sa obraciam práve na Vás, aby ste mi opäť poradili tak dobre, ako na posledy. Ako som už spomínal v minulosti do PC sa naozaj vyznám, avšak vôbec neovládam ceny jednotlivých komponentov na trhu a preto nedokážem zložiť PC v tom najlepšom pomere cena/výkon na hry. Skúsenosť z obchodných centier je veľmi negatívna, pretože predajcovia a poradcovia sú buď v danej problematike neskúsení alebo nevzdelaní, alebo Vám len na základe Vašich požiadavok niečo optimálne na rýchlo nájdu, aby zarobili a vôbec sa nesnažia nájsť pre Vás ten vysnívaný strop. Takže popravde nechám si radšej poradiť od Vás, kedže viem, že Vás to baví, zaujíma a rozumiete sa tomu lepšie
Požiadavky sú za cca 650 - 800€ (samozrejme, ak cena bude o pár € vyššia... tak to vadiť určite nebude
) poskladať alebo kúpiť počítač, ktorý pozostáva z PC kompletu (grafická karta, hdd, cpu, ram, mb... a všetko ostatné) + MONITOR. Požiadavkou je mať počítač ktorý ťahá vysoké fps na hrách (aj tých najnáročnejších). Moja predstava je taká, že PC by mohol stáť okolo 650€ + monitor okolo 100 - 150€. Jednoducho chcemporadiť tak, aby som za tento rozpočet mohol vytiahnuť maximum, čo trh s PC technikou ponúka.
Veľmi pekne Vás prosím o pomoc!!!
Za Váš čas, ochotu a snahu vopred Ďakujem!!!