Zdravím.
Mám dilemu, neviem či mám počkať pokým aktualizujú alienware konfigurátor o novšie komponenty a zostaviť si tam high-end a o dosť priplatiť alebo kúpiť teraz niečo ako tento MSI za oveľa rozumnejšiu cenu, no obávam sa že na úkor kvality.
http://www.alza.sk/msi-gs70-2qe-054cz-s ... 217131.htmIde o to, že ten notebook by som už chcel na dlhšiu dobu, aspoň 5 rokov a kedže o MSI sa hovorí že sa prehrievajú tak mám pochybnosti o jeho životnosti, kľudne navrhnite iné značky.
Chcem na ňom streamovať hry, dá sa povedať pravidelne a v dlhých časových intervaloch.
Ak má niekto inú alternatívu za približne 1500€ tak moje požiadavky sú: 17' displej, aspoň 128GB SSD a grafika by sa mala pohybovať výkonovo ako GTX 970M/GTX 860M SLI
Nezáleží na hmotnosti, hlučnosti alebo výdrži batérie. Ide mi o kvalitu a čo najnižšie teploty, aby sa zvýšila životnosť produktu. Budem s ním cestovať, asi 6x za rok do zahraničia a spať, takže desktop neprichádza do úvahy.
P.S. ak bude možné tak by som bol rád keby ste mi poradili aj nejakú poriadnu chladiacu podložku, vďaka.