bral by som ten asus a casom dokupil hdd ak by uz nebolo miesto, navyse u asusu je ta akcia ze do roka ked sa ti pokazi nb vratia ti prachy aj nb... to msi ma sice ocosi lepsiu grafiku ale je o dost hlucnejsie a musel by si dokupit ssd
_________________ Windows 7 Home Premium 64 bit Procesor: Intel Core i5 2430M 2,4 GHz (2 400 MHz) 2x jadro TPD 35 W Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie Čip grafickej karty: NVIDIA GeForce GT540M 2 048 MB Rozhranie disku: Serial ATA I 5 400 ot/min Operačná pamäť: 4 GB DDR3 1 333 MHz (1,33 GHz)
som vysoko vzdelaný intelektuál s futuristickými víziami na svet technológii
http://www.acer-shop.sk/acer-predator-17-g9-791-778d-3683 novy predator 17 - skylake + GTX970M 3GB, v baleni treti ventilator, dost dobre chladenie, velmi vydareny book, na hry bohate staci 8GB RAM a SSD disk vies upgradnut podla potrieb, skor na system na hry pri online gamingu vzdy sa caka na posledneho hraca co ma wooden pc
niekde som cital ze 980m mobilna GK ma skoro alebo takmer 80 percent vykonu desktopovej 980,co je na NB brutal, otazka je ci uz ale za tie prachy sa neda postavit zostava s monitorom 4K a tou istou desktop grafikou
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
mne sa pozdáva ten acer predator s 970kou, ale ešte čakám na nejaké recenzie a hodnotenia ľudí, nechcem vyvaliť 1300 eur za šmejda, no zatial nikde žiadny konkrétny test nieje