Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom kúpy herného nb. Mám možnosť získať konfiguráciu od Dell v linku za necelých 2 000€ na Alienware m15, lenže ako čítam všade na nete procesor sa nedokáže efektívne chladiť počas loadu a beží pri 99 stupňoch. Preto sa chcem opýtať či niekto nemá skúsenosti s týmto resp. či by neodporučil niečo iné/ na alienware by som mal 4 ročný premium plus support v cene lenže nerád by som bol ak by sa často kazil. https://www.dell.com/de-de/buy/email/index/1284709?ac=fbd59121-e2ff-4617-84cd-cc94bb55a21b&ref=emcartitems&stp=1&cs=dedhs1
Ďalej by som sa chcel opýtať či sa oplatí vôbec investovať do 2070 max Q keďže oproti 2060 mobile je tam nárast len ca 8%.
Tá hmotnosť tam je 2,3kg tuším. Je to tá nová odľahčená verzia. Osobne by som bral radšej R4/R5 tú ťažkú ale s aktuálnymi GK už tie verzie nie sú. O tom chladení u Omenu vo verzii 2019 nevieš niečo? Sú to stále šunky?
čo som pozeral dávnejšie review tak spracovanie chválili, bolo na tom o dosť lepšie ako má MSI stealth thin, ak by som chcel ntb do 2000eur tak by som bral toto.