Kazdopadne Y510p sa neprehrieva pri hrani, to je jeden s najpredavanejsich bookov a nikto sa tu nestazoval na velke teploty, treba si uvedomit ze mas vykon vacsi ako GTX770M teda to je high end hernych grafik a book nema 4-5kg ako 17,3palcaky herne booky ASUS 750, Alienware...
Kazdopadne preco sa jej prehrieval mas viac variant taktovala grafiky (viac tepla), alebo hravala cez leto (teplejsi vzduch), specene chladiace podlozky / pasta uz nemali taky chladiaci ucinok a preto sa prehrieval a ona uz prepastovavala. Neodporucam taktovat ked mas zaruku, castejsie budes musiet menit chladiace podlozky/pasty co pri zaruke sa k tymto komponentom nedostanes nie su spristupnene uzivatelovi, inac by si stratil zaruku a jedine ti to spravia v servise a cakat na book 5 pracovnych dni az 3 tyzdne kvoli taktovaniu sa neoplati. Pocas zaruky by som netaktoval, kupil chladiacu podlozku za par euro a mal lepsie teploty a menej piekol chladiacu pastu a podlozky, ked by som mal pozaruke by som sa s tym vyhral.
_________________ Notebook: Acer Predator Helios 300 |