Dobrý Deň hľadám herný notebook v cene cca 1700 +-. podmienka je displej 17,3 inak nemám nejaké iné požiadavky. Hľadám niečo na čom si terajšie hry zahrám na slušných detailoch. Ďakujem
Zdravím no HP určite nie aj keď je tam GTX 1070 8gb vraj je hlučný a sú problémy s drivermi čítal som recenzie. a na ten acer neviem nájsť recenzie neviete o niečom ? momentálne mám starší asus g73sw mám ho 5rokov a som s ním veľmi spokojný šlape ako hodiny asi by som sa skôr prikláňal k asusu či ?
Witcher 3 fhd na high na zamknutych 60fps...na ultra bez hairworks to ide nad 50...gta 5 max. 75fps just cause 3 max.75fps...neviem nenapada ma co vsetko ako...sak napis aku hru a mozno ju mam otestovanu.
// Spojený príspevok Uto 21.02.17 11:25
4k ti ta grafika neutiahne...zbytocnost...
// Spojený príspevok Uto 21.02.17 11:28
Tych 75 je tam preto,lebo tam je 75hz display a pustena vs.
aha čiže 4K zbytočne ok. a o koľko percent cca ma lepšie chladenie tvoj od toho prvého Asusu? Maš otestovanú Sniper Elite 4 ? alebo The Hunter call of the Wild ?
Sniper nemam iba 3ku...ale ta hra nema take brutalne naroky...tam pocitam na ultra nad 60 ...asus neviem ake ma chladenie,ale co viem ze predator ho ma vyborne