UltraHigh áno pri fife atď to čo si uviedol tak k tomu len toľko že to HP už nie je dostupné a ak by aj bolo tá grafika je tam o ničom.
Pri packard bell je tam GT630m ktorá sa vyrába v dvoch verziách jedna(lacnejšia) je preobalená GT540m tá je predpokladám k značke notebooku v ňom potom je druhá ktorá je cca to isté ako GT550m no stále to nie je ono.
Vśak som ti postol benchmark z BF3 tak uváž či je to reálne hrať na ultra na dnešných notebookovych grafikách (okrem tých nad 1000€) jednoducho povedané hra je hraťeľná nad 30FPS aj to nie je bohviečo potrebuješ aspoň tých priemerných 35-40FPS lebo niekde ti padnú aj o 10 pri určitých sekvenciách.
Teda v skratke povedané ako som ti písal už v predošlom príspevku počkaj si pekne na GT640m v kombinácii s HD4000 a tam už dáke tie hry sú na Ultra pri 1366x768 reálne teraz by som notebook (obzvlášť na hry) nekupoval tie 2 týždne nie sú dlho môžeš došporiť ešte dáke eurá a určite sa bude dať vybrať niečo dobré.
HPčka DV rada bude mať dokonca GT650m čo sú už fakt dobré grafiky a tam má cena začínať od 600libier čiže treba rátať tých 700€ a tam sa už bude dať hovoriť o hernom výkone
// pridané po 1 minúte od posledného príspevkueXiReXT píše:
UltraHigh detaily? A to v akej hre? A toto je lepšie ako tie dva, čo si postol
http://www.alza.sk/asus-n55sf-s1207v-d324887.htm
Myslým že pojem "lepšie" v tomto prípade nie je na mieste
"jedno lepšie ako druhé" už som mu o ňom písal a zatiaľ je to s tým notebookom 50 na 50. Polovica ľudí nadáva a reklamuje a polka sa už od kúpy neozvala alebo je spokojná.
// pridané po 28 minútach od posledného príspevkuinak "n0sf3ratus" potom by tu bolo ešte jedno riešenie... ty si tu spomínal iba hry totižto ako máš mať ten notebook na stole najbližších pár rokov tak určite kúp desktop.
Notebook sa kupuje za iným účelom a v tejto cene by sa dalo poskladať niečo oveľa lepšie na čom by si sa už aj zahral veď predsa z niečoho teraz píšeš teda máš monitor, periférie ? Možno aj dáke komponenty z pc ak máš by sa dali využiť a dalo by sa poskladať čo to na čom by si sa už ozaj zahral