No takže mám tu pc, ktorý by som chcel odobriť pred kúpu + nejaké otázky. Neviem, či to môžem nechať tu, ale nechcel som zakladať novú tému. Každý deň po robote som sa trošku venoval komponentom a skladal skladal skladal a už asi pôjdem kupovať pc, len by som chcel vedieť váš názor, či všetko do seba bude pasovať a či bude šlapať ako má. Je to veľmi podobná zostava ako tu skladáte ľudom v cenovej hladine 600-650€. Na začiatku som písal, že mi nezáleží skoro na ničom, ale trošku som pátral a preferujem viac intel+nvidiu
. Dúfam že keď som dosť zmenil názor, tak nevadí, že to nezakladám do novej. Takže...
CPU Intel Core i5-4460MB ASRock B85 Anniversary (chcel by som sa spýtať, pretože v tých doskách ja nevidím okrem ceny žiadne rozdiely, či nie je v takejto cenovej hladine nejaká biela/červená doska, keďže nechcem mať pc ako dúhu)
GPU MSI GTX 960 2GD5T OC (pôvodne som chcel túto, ktorú som odkukal z fóru a poradil kamarát, ale chcel by som vedieť či sa neoplatí viac
MSI GTX 960 GAMING 2G? je tam nepatrný cenový rozdiel. Alebo či si nemám doplatiť cca 45€ a kúpiť
MSI GTX 960 GAMING 4G? A ak hej tak či do seba bude všetko zapadať.
RAM Kingston DDR3 2x4GB 1600MHz CL10 (aký je rozdiel medzi 2x4GB alebo 1x8GB okrem toho eurového rozdielu?)
HDD starý 1TB hdd (viď prvý príspevok, či bude stačiť)
PSU starý 450w (podľa toho čo som študoval by mal stačiť)
CASE BitFenix Comrade (rozhodujem sa medzi touto a
NZXT Phantom 240 biela, pretože ostatok môžem dokúpiť neskôr, ale case už meniť nebudem)
Prosím niekoho o názor a radu, keďže nechcem peniaze vyhodiť do luftu.
Po čase a dovolenke plánuje dokúpiť ssd možno psu