Ahojte,
Chcela by som Vás poprosiť o zostavenie/návrh čisto herného PC + monitor. Čiže aby som mohla hrať najnovšie hry v čo najvyšších detailoch za tú cenu. Samozrejme že PC chcem používať aj na bežné veci, ako sú Facebook, Skype, jednoduchú úpravu fotiek, pozeranie filmov, atď. Ale mám pocit že tieto veci nepotrebujú nejakú špeciálnu úpravu, a spadajú do bežného používania.
Využitie počítača : čisto herný pc + bežné veci ktoré som už uviedla Preferovanie niektorých výrobcov : nič špeciálne nepreferujem, skôr by som bola rada keby mi odporučíte komponenty s ktorými ste spokojný Monitor : uhlopriečka 24, ostatné nič nepreferujem. Operačný systém : netreba Cena zostavy: do 1000 eur ( pc + monitor ) Chcem aby celá PC zostava bola z jedného obchodu. Monitor môže byť z iného.
Hlavne aby počítač nebol nejaký veľký žrút energie, nehučal ako lietadlo, a nadmerne sa neprehrieval. Proste aby som ho mohla v kľudne využívať.
Dúfam že som uviedla všetko potrebné, a nenapísala nejakú hlúposť. PC mi bude skladať a ladiť môjho otca známi takže aspoň nejaká úspora.
Naposledy upravil Figoritka dňa 13.03.2014 16:06, celkovo upravené 1
|