zdravim kamarat by chcel herny pc do 600€ cca. Obchody alza popripade pccko. Preferujem skor intel ako amd a na znacke grafiky nezalezi. Samozrejme vsetko aj s chladicom lepsim na cpu okrem monitora ten ma.
treba aj windows v tej cene? alza je predražena a pcčko nemalo prave lichotive referencie od uživateľov v poslednom obdobi... navrhoval by som bud gigastore (ten je najlacnejši) , alebo potom datacomp...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO
ja som svoju zostavu objednaval z pccka po roku a pol mi odisla maticna tak som dal reklamovat a do 31 dni sa mi neozvali musel som ist a vziat novu kedze ani nevedeli kde je takze obchod nieco poblizku presova kvoli pripadnej reklamacii.windows klavesnica mys,monitor ma jedna sa len cisto o celu bednu.
datacomp je košicky e-shop a čo sa tyka spoľahlivosti pri reklamaciach atd patri do top 3 na slovensku... na gigastore by ťa tato zostava ale vyšla lacnejšie a vošiel by si sa do rozpočtu aj s i5 procakom... 270x grafiku tam ale zatial nemaju v ponuke...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO
skor by som siel do i5 ako sam mam amd x4 965 a doteraz som s hrami nemal problem ale ak chce intel tak nic nenarobim mechaniku asi vypustim a zdroj je ta znacka dobra? no ale amd tiez neni zly skusim sa ho spytat ci by nezmenil nazor
fx 6300 je dobry herny procak za 100e ak mu ho ešte trocha pretaktuješ bude mu to určite stačiť... samozrejme i5 je zas troška vyšši level ale aj cena je vyššia... ked vypustiš mechaniku a chladič pripadne mu tam zatial kupiš len 1x4gb kit ram a druhy sa dokupi neskor tak sa vojde do rozpočtu i5 aj na datacome , to už vykomunikuj s nim že čo a ako a uvidš čo ti odpovie...
ano , ten zdroj vyraba delta čo je jeden z najlepšich vyrobcov zdrojov , ma sice už troška nizku učinnosť na dnešne pomery a trocha hlučnejši fan vo vyššej zaťaži ale čo sa tyka vnutornej kvality je to poctivy kus zdroja...