_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
co to za smajla?..povedal by som ze toto nebude warez...imho :naught:
back to topic>>naco kody?...ved to musis uhrat aj bez nich
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
co to za smajla?..povedal by som ze toto nebude warez...imho :naught:
Kdybych si byl jist, že je to warez, tak je tam , ale jist si nejsem a proto je tam jen .
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Určite tými kódmi myslel cheaty do hry, ktoré bohužial nefungujú aj mne (a mám originál HOMAM4 aby sa predišlo nedorozumeniu). Ale dohrať sa to dá aj bez nich, ale tiež som chcel vyskúšať čo tie cheaty dokážu. Ak by niekto vedel prečo nefungujú, veľmi by pomohol.
někdy je třeba cheaty povolit, jako tomu je třeba u hry r.t.c. wolfenstein, tam se musí dát příkaz set sv_cheats 1, tedy start-spustit-WolfSP.exe" set sv_cheats 1
//Máme pro Intelmana nový nick-Columbo :cop:
//Intelman: Málem bych zapoměl - můžu si od Vás zavolat? A ještě jedna věc - půjčíte mi tužku?