neutroN píše:
uvadzane hw naroky su prehnane.. ja som to spustil na full hd vsetko max bez problemov.. jedine 2x MSAA
oni nie sú ani tak prehnané, skôr enginu samotnému nízke fps nevadí. aj framerate okolo 30 pôsobí takmer úplne plynulo a to ja som dosť vysadený na stabilných 60 fps. som bol veľmi prekvapený.
po dlhej dobe hra na ktorú som sa namotal. síce pár vecí vadí /nemožnosť výberu zbraní pred misiou, tiež by bodli občas rozsiahlejšie levely, kde by sa toho dalo viac naplánovať a nakamuflovať všelijaké "nehody"/, ale návykovosť je silná a tiež má človek čo robiť, ak to chce hrať úplne stealth bez zabíjania tých "nepodstatných". zatiaľ veľká spokojnosť, jak herne tak graficky.
@ Malveon... je to SP, ale je tam dosť možnosatí jak to hrať plus môžeš si vyskladať aj vlastný scenár okrem klasického SP modu, takže znovuhrateľnosť je fakt dobrá. a cena je už teraz ďaleko od 50 €
http://www.alza.sk/hitman-absolution-d309130.htmku grafike nesúhlas, grafika je skvelá! BF3 sa nechytá ani náhodou. neviem čo všetci majú s BF3, podľa mňa ten engine nie je žiadny extra zázrak, ale to je iná téma. každopádne už len povahou leveldizajnu u Hitmana /väčšinou menšie prostredia/ si autori mohli dovoliť vysokú detailnosť objektov a textúry sú absolútna špička. tak "ostrú" hru čo sa kvality textúr týka som ešte asi nevidel. nenechaj sa oklamať screenshotmi, tie nejak strácajú na príťažlivosti, v pohybe je to doslova chuťovka, hlavne kvôli nasvieteniu.
framerate ide masívne dole hlavne kvôli Global Illumination /ale ten som nedokázal rozoznať ani keď som sa veľmi snažil/ a ak uberieš pár ďalších efektov, napr. SSAO na medium a tiene na medium /tiež prakticky nerozoznateľné/, tak si vizuálne na tom istom a výkonom niekde úplne inde. u mňa pri takomto nastavení so 4xMSAA drvivú väčšinu času stabilných 60 fps. takže sa tých čísel pri max. nastaveniach netreba zľaknúť, zďaleka to nie je tak náročné ako sa to zdá z grafov.
pravda C2D + 9800GT sa riadne zapotia, to bez debaty.