Čaute chalani,
písal som týpkovi na datacomp, že hľadám notebook s vymeniteľnou batériou, že by som si ich prehadzoval kedže vydrz bude slabsia. Tak mi jedden navrhol, ja som s ním bol spokojný, príde to domov, dobre sa na tom robí, akurát zistím, že batéria nie je tak celkom vymeniteľná. Treba otvárať zadnú stranu cez śrobiky (navyše sa začina lamať, ked ju opatrne oddelujem - nechce sa uvoľniť mechanika), takže s tým nie som spokojný.
Som často na cestách a potrebujem k tomu rýchly a jednoduchý prístup. Navyše, notebook doma prepájam cez monitor klav., myš a využívam ho ako stolový. Aj preto z neho vyberám baterku a je napojený rovno cez kabel na elektriku.
Hľadám teda stredne výkonný notebook s vyberateľnou batériou (ak je slabšia výdrž, že max 4-5 hodín, tak ideálne taký, kde sa dá dokupiť druha a jednoducho ich striedať). Mám na mysli niečo takéto:
Nejaké špecifiká: ramka 8gb, pamäť 250-500 gb (postačí aj 250), procesor intel I5 postačí, grafiku moc neriešim, nepotrebujem ju až takú silnú kvôli práci a plánujem na PC hrávať len indie hry, takže by tam mala stačiť obyčajná, aká ide k súčasným hardwarovým výberom. OS: Windows. toto je nejaký ten základ, ktorý musí byť.
Nájde sa tu nejaká dobrá duša, ktorá mi hodí nejaké návhry? začínam byť zúfaly a potrebujem tento notebook hlavne na prácu.