Ako mladý živnostník v odbore reklamných, grafických a polygrafických služieb si hľadám prácu ako grafik v Bratislavskom a Trnavskom kraji. Prípadne na dohodu/externe-na živnosť. Považujem sa za šikovného, flexibilného, pracovitého a zodpovedného človeka, ktorý sa stále rád učí nové veci v danom odbore. Komunikatívnosť a práca v tíme mi nie je cudzia, skôr naopak. Dá sa mi vo všetkom veriť a nerobí mi problém prijať aj zodpovednejšiu prácu, ktorú vždy odvediem na 100%, resp. ak pokiaľ klient nie je spokojný.
Tvorím grafické práce a návrhy už niekoľko rokov na voľnej nohe, ponúkam tvorbu grafických návrhov ako sú logá, vizitky, letáky, plagáty, dizajn aplikácii, jedálne lístky, darčekové poukážky, návrhy webstránok, vektorizácia loga, bannery, billboardy a veľa ďalšieho pre firmy ale aj súkromné osoby. Nemám problém si požadovanú prácu naštudovať, prípadne prísť s lepšími riešeniami a vylepšiť výsledok.
Mám skúsenosti aj so správou a údržbou IT techniky(na živnosť), HW & SW, pokladňami a iným. Pracoval som popri škole niekoľko rokov ako servisný technik. Popritom som sa zaúčal v reklamnej agentúre, kde som riešil návrh bannerov, billboardov, plagátikov, tvorba polepov, následná tlač atď.
Prácu s grafickými ale aj video programami ako je Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, Premiere Pro, After Effects a iných ovládam na vysokej úrovni. Pracujem aj s 3D softvérom ako je Cinema 4D, Blender kde som ale mierne pokročilý samouk. Medzi moje záľuby patrí aj fotenie a následná úprava fotiek.
Mám skúsenosti aj s motion dizajnom v programe Adobe After Effects- tvorba animácii do hudby, animovaná infografika, 3D tracking a iné.
Prikladám pár vzorov mojich prác nižšie.
PORTFÓLIO>> https://www.behance.net/gallery/56634009/PortfolioPre viacej informácii, prípadne žiadosti životopisu alebo ponuky práce ma kontaktujte emailom:
martin.katler1995@gmail.com alebo cez telefónne číslo
0914 168 206.