Dobry den,
dostal som napad, ktory este nik na webe doposial nezrealizoval. Jedna sa o velku vec, ktora ma velky potencial rozsirit sa do celeho sveta a stat sa rovnako znamym pojmom ako su pojmy napr. Twitter, alebo SoundCloud. Hladam preto skuseneho PHP programatora, ktory dokaze pretavit moju myslienku cez PHP do web podoby. Ja prinasam samotny napad, nazov, jasne predstavy o dizajne webu a jeho kompletnej funkcionalite. Cele to mam zatial iba na papieri, kedze PHP neovladam a nechcem stracat roky ucenim. Tento clovek by sa zaroven stal 50%-tnym spolumajitelom novej firmy/znacky. Je to fakt velka vec. Pisem sem na forum, lebo vo svojom okoli nemam PHP cloveka. Poziadavky na web (aspon tie zakladne):
- tvorba accountov podla typu (v buducnu prechod na platene ucty)
- upload audio/video beznych formatov do databazy
- prehravanie audio/video vstavanym playerom
- vyplnanie profil informacii, moznost pridania fotiek
- masivny search nad databazou
- moznost likes, favorites
- interna komunikacia (styl Facebook) + managing groups
Viac zatial neprezradim, jedine osobne. Web mam preluskany, ci nahodou dany napad uz neexistuje. Taktiez mam porovnanie casti, ktore bude obsahovat nas web s konkrenciou, a skutocne sa jedna o jedinecnu vec. Tento napad ma hlavne pomoct ludom, priniest im nieco nove, nieco co im v zivote pomoze. To je hlavny ciel. Som z Bratislavy, 39 rokov (vyzeram na 29
), vesely, normaly clovek. Mam hotove aj predbezne kalkulacie ziskov pri roznych scenaroch. A aj keby sa nedarilo, jedna sa o velke zisky radovo v milionoch Eur/rok. Viac neprezradim, jedine osobne.
Dakujem
Radovan Rakovicky
radovan.rakovicky@gmail.com0910/912 393