Ahojte chlapi,
nejak som si teraz pozeral hry, čo som za mlada hrával, ako Commander Keen, Wolfenstein, Bio Menace, Golden Axe atď. Väčšinu hier, čo som hrával a spomínam si o čom boli, som našiel (najväčším orieškom bol Bluppo, lebo som si len potápača a debničky pamätal), až na dve.
S prvou som zmierený, že ju zrejme nikdy nenájdem, bola to hra na štýl spomínaného Commander Keena (skákačka, alebo ako to nazvať) a chodilo sa tam akoby s nejakým kráľom (tuším bol aj na koni) alebo také niečo, no skrátka, viac toho neviem.
Ale druhá, o tej si pamätám dosť. Pohľad bol z boku a odohrávalo sa to akoby v mrakodrape v kanceláriách. Hlavný hrdina bol niečo ako Johnny Bravo (akurát oblek a krátke vlasy sa mi zdá) a celá hra spočívala v tom, že sa chodilo výťahom (tuším 4 poschodia) a na každom poschodí bolo niekoľko dverí/kancelárií a v nich všelijaké veci, ktoré bolo všetky treba zobrať, lenže boli tam aj ľudia a tých vás nemohli chytiť, inak bol koniec hry. Malo to niekoľko levelov, každý level boli ďalšie 4 poschodia, ak si dobre pamätám. Ešte dodatok, tie dvere v tých kanceláriách boli všelijako poprepájané tuším, že z 1 poschodia sa človek dostal do jednej kancelárie na 4 poschodie atď.
Bol by som naozaj veľmi vďačný, ak by niekto vedel, o čo ide