Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 05.10.10 Prihlásený: 24.06.12 Príspevky: 8 Témy: 2 | 2 |
Najde sa nejaky ochotny user co mi poradi pri vybere notebooku ?? ... takze som majitelom Asus N61jv ale potrebujem este nieco na pracu v terene , chcel som MacBook Pro ale momentalne nan nemam a potrebujem najst nejaku lacnejsi nahradu takze moje poziadavky su :
- vykon
- male rozmery (zenbook , ideapad)
- vydrz aspon 6 hodin
- cena okolo 600€
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Čo je to práca v teréne? Potrebuješ hliníkový notebook, ktorý použiješ ako lopatu? Alebo čo si mám pod tým predstavovať?
Aké programy budeš spúšťať, čo na ňom budeš robiť?
Malé rozmery - teda približne do 14 palcov?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Ano , male rozmery ako pises , pevnejsi material je vhodny , pracujem s fotografiami a videom a kolko krat sa neoplati kvoli ziskanemu materialu vracat domov za desktop , preto tomu vravim praca v terene
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ty máš obmedzený internet, že si tak skúpy na slovo? Čo robíš s fotografiami? Prevádzaš ich z RAW na JPG, alebo iba sťahuješ z pamäťovej karty.
To isté video - nejaká náročnejšia konverzia? Špecializovaný softvér?
Je totižto rozdiel "domáca" práca s fotkami a videom a profesionálna práca, kde potrebuješ maximum výkonu (ale tam by si za túto cenu a s takou výdržou asi nekúpil požadovaný stroj).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
RAW ani moc nie , iba upravy vo fotoshope , a pri videach spracovanie cez sony vegas a nasledny rendering , spracovavam stare pasky z kamery do digitalnej formy cez pinnacle kartu v desktope a chcem sa tomu uz konecne vyhnut a najst iny sposob , rychlejsi sposob
|
|
Registrovaný: 09.05.12 Prihlásený: 10.02.14 Príspevky: 56 Témy: 3 | 3 |
k tvojim kriteriam by som pridal asi matny displej, nech nemusis vyhladavat tmu
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
|