[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva

Užívateľ
Užívateľ
HLTV a recording!

Prihlásený: 07.12.10
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 27.07.2010 23:37 | HLTV a recording!

Zdravím.
Mam taky problem, ze ked dam natacat hltv prikazom record xxx tak mi napise Record initialized ale nic nezacne tocit. tocit zacne az po 3-4 minutach ked mi konecne vypise Recording to xxx-100xxxxx-de_nuke.dem

potreboval by som to fixnut, aby to tocilo hned a nie po case. Niekedy sa ten record nespusti vobec.

Na starom systeme mi islo vsetko OK, ale teraz na novom nie. Stary system som premazal, ale stary je preto, lebo som ho mal davnejsie. Inak som preinstalovaval windows s toho isteho CD.

neviete cim to moze byt??? diky moc

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 29.11.23
Témy: 228 | 228
NapísalOffline : 28.07.2010 1:50 | HLTV a recording!

Nieje lepšie si dať automaticky nahravať hltv na cez hltv.org alebo veľa iných a potom odtiaľ stiahnuť ? Aký dávaš delay ? nedávaš priveľky ? Hltvčka začne natáčať od vtedy pokiaľ je dlhodobo jedná mapa a nieje pauza, potom logicky aj hltvčka stojí, nenátača a potom zase musíš čakať pokiaľ natočí delay...

Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-

Užívateľ
Užívateľ
HLTV a recording!

Napísal autor témyOffline : 28.07.2010 8:49 | HLTV a recording!

bavme sa teraz o counter strike 1.6...

Vies co poviem ti tak ze pre mna to lepsie nieje, pretoze som zvyknuty ze mam podozrenie na cheating a hraci nedodavaju dema, tak si tam dam hltv.

Delay mam normalne 90, ale to nezalezi od delayu. Hovorim ti ze pred tym ako som si reinstaloval windows tak mi islo vsetko krasne. napisal som record xxx a uz mi pisalo ze nahravanie sa zacalo do suboru xxx.100xxxx.-de_nuke.dem a podobne. teraz to ide po 3-5 minutach, niekedy vobec. fakt netusim cim to moze byt.

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 29.11.23
Témy: 228 | 228
NapísalOffline : 28.07.2010 12:55 | HLTV a recording!

tak logicky som pochopil že sa jedná o csko, na tej stranke kde som písal www.hltv.org sa po registrácii dá napojiť klasická hltvčka na hocijaký server, v hocijakom čase a to bud aby natáčala 2 alebo 4hodiny čo je veľmi dosť....neviem prečo to riešiš takto že sa ti všetko kafre hned do pc a je to zbytočne proces naviac, ktorý ide cez tvoje csko a tebe to potom spôsobuje problémi v hre. Čiže jednoznačne ti odporúčam napájat si hltvčku z www.hltv.org a potom si ju môžeš po dohraní zápasu stopnúť a stiahnuť ak máš podozrenie...

btw. tak pokiaľ viem na všetkých ligách ako u2,pz,es4u,esl atd sa záznam z HLTV neberie ako právoplatným dôkaz, kedže je to zalagované demo... čiže nič s tým nevyhrávaš že vypíšeš časi z hltvčky...admin ti to určite neuzná...ovšem ak sa nevenuješ nejakej "PG" lige...

btw.2 aaa oprav si bydlisko, lebo bratisava podľa mna nieje...

Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-

Užívateľ
Užívateľ
HLTV a recording!

Napísal autor témyOffline : 28.07.2010 18:29 | HLTV a recording!

1. bydlisko? dobre vies co to znamena a ja viem ze si sa v zivote nepomylil...

2. HOVORIL som ze nechcem si tam napajat s hltv.org ked sami nevieme kde a ako este budeme hrat. Hru mi to nekazi a nelaguje mi to ked tam mam svoje hltv. Za tým si stojim.

PS: ty mi nepis ze si mam opravit bydlisko, lebo zacnem tebe opravovat pravopisne chyby ^^

HLTV a recording!

Podobné témy

Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Screen Capture with Recording Speakers for Vista???

v Video programy

0

500

17.05.2009 20:48

riki137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gta San Andreas MRT - Map Recording Tool Inštalácia Problém

v Počítačové hry

0

307

08.10.2013 17:50

cnosi

© 2005 - 2024 PCforum, edited by JanoF