zdar, mam hardwarovy problem a v tom som uplne poleno (na rozdiel od softwaru kde som si zatial poradil s kazdym problemom) tak ak mozete rad sa poucim a prijmem par rad co s mojim problemom
ide o notebook asus Z53U. uz starsieho datumu, cca 4a pol roka....
v minulosti sa mi asi dva krat stalo ze mi ventilator zacal strasne hucat a notas mierne vybroval, tak som ho vo velkom prekvapeni rychlo vypol, za posledne 2 tyzdne sa mi to ale stava skoro vzdy pri zapnuti notasu. a to najme v pripadoch ked som bol s nim vecer niekde von a po prichode domov som ho uz z tasky nevibalil, rano som vybalil zapol (este pred zapojenim do siete) a zacal brutalne vrcat a hucat akoby chcel s toho notasu vyskocit a notas mierne vybroval....raz som notas zapojil do siete a nechal trochu postat (5 min) a po zapnuti sa vrcanie neozvalo...tak neviem ci to bola iba nahoda, alebo mu to "zohriatie" pomohlo....
notebook mam poriadne vycisteny, vratane ventilatora, ktory som vybral a precistil stecom, ale nerozoberal som ventilator samotny, vzhladom na to ze by som ho rozobrat asi ani nevedel, nieto este poskladat nas5....
tak ak mozete skuste mi poradit co s tim, lebo ktosi mi hovoril ze ten ventilator mam rozobrat a precistit....tak sa to da porposim o nejaky navod ako spravne postupovat bez toho aby som ho poskodil....
inak pocul som ze tieto ventilatory su samomazacie ci co, co je na tom?
ak s tim nejde nic robit, skuste poradit co dalej, ohlidnut sa po nejakej podlozke (len neviem ci to pomoze) alebo kupit novy, ohladne kupy noveho ako zistim aky tip mam atd. proste tak aby mi pasoval a spravne fungoval......
vopred vdaka za vsetky postrehy a rady
|