custe ... som tu novy...tak pridam svoju tvorbu...resp re-tvorbu, lebo origo to je postavene na CMS php-fusion, len som tam toho dost prekopal a prepisal a doplnil a tak
je to vcelku pekne, ale ten text nad novinkami co sa pohybuje by som dal rychlo prec, zle sa to cita. vyriesil by som to inou formou cez JS napr ukaze sa jedna novinka ci co tam vypisujes, pocka to napr 5 sek a potom to pomali preblikne na novu vetu .. teda nie pohyb do strany
OK ... vdaka ...porozmyslam nad tym, chcel som to totiz este povodne prerobit tak, aby to vyzeralo ako Infoboard na PS3 konzole, kde je ten system zobrazenia rovnaky, len iny design ....
Mne sa to nepáči ... Strašne silne konstrasné farby, miestami veľmi zle použité (inputy), blbí font, nepekné texty ako Menu, a celkovo to pôsobí takým neuhrabaným, začiatočníckym dojom.
Tominator & kmsa .... vdaka za kritiku .. pravda je ....ze vo photoshope neviem spravit nic, ani neviem ako sa daju spravit tie brushe ci co to vsetci kecaju, takze toto je maximum co som po dvojmesacnom uceni sa vo PS dokazal ....
ale tesi ma ze viem co treba prerobit, opravit, vyhodit a nahodit a tak ... no proste vdaka vsetkym zucastneny za komentare ...