15-16 rokov by niekto povedal, že je neskoro...ale podľa mňa nie..ja som začal v 9. rokoch a prešli dva roky a bol som lepší než tí čo hrali od decka uplne.. Keď človek niečo chce tak to aj dosiahne.
S ohľadom na peniaze, lebo kvôli nim som napr. ja prestal po 5-6rokoch hrania..
To je tak keď už človek je v takom, veku že tomu rozumie, prečo nehrá v prvej-druhej päťke ked na to má a hraje tam niekto kto má vplivnejších rodičov, ktomu keď nepracujete (do 18rokov ťažko) tak ždímate rodičov čo sa peňazí týka na výstroj, mesačný prenájom ľadovej plochy atd. Neviem čo sa v tom smere zmenilo, teraz mám 20. a posilka mi dáva oveľa viac a ak chce niekto vidieť výsledok nepotrebuje ísť na mňa pozerať do zimy
(myslím rodinu a priateľov). Ale držím ti palce, nech sa odhodláš a hráš to čo ťa baví/bude baviť.
Prečítaj si nejaké veci o známych či menej známych športovcoch/hokejistoch nech vieš čo to obnáša.
Obyčajný tréning, kde sa 2-3 tréneri venujú 20-25 ľuďom, z toho 1 trener väčšinou brankárom ..nemáš z toho to. čo napr. v kempoch, kde chodia známy slovenskí hokejisti.
Ja som bol pred x rokmi v poprade, kde bol bondra a neviem kto ešte.
A vtedy sa človek zlepší najviac u teba duplom lebo chceš začať v takom veku aký máš.
Keby som mal prácu, (najlepšie na slovensku
), ktorá by mi to dovolila a bývali by sme nie zas tak ďaleko. Tak by som ťa čo to naučil. Hokej som neprestal mať rád a čo sa raz naučíš tak to nezabudneš
.
Potom sa ozvi či sa ti niečo podarilo a tak. GL