Zdravim
Sorry zle som dal tuto temu do zleho topicu. Prosim moda nech ju presunie do spravneho.
Mam otazku neviem aku s tym mate skusenost
Mam na svoje forum standardny hosting ( radsej nepoviem kto aby sa to nebrala ako reklama) Je to hokejforum.com s celkom slusnou navstevnostou aj ked nie je nic brutal..
Doplnujem hlasi toto:
Aplikácia prekročila pridelený limit systémových zdrojov servera. Kontaktujte prosím správcu servera.
Ale Kazdu chvilu ( 4, 5 krat denne) me hlasi ze prekracujem povoleny limit ( provider tvrdi ze nejaky strojovy cas servra na hosting a ze ho mam 7x zvyseny oproti standardu) a tisne mi do hlavy nejaky dedikovany alebo virtualny server aby som si zaplatil ten. Vraj standardne je strojovy cas na hostingu 10min cize ja mam akoze nastaveny 70min a nestaci to.
.
Ja tomu neverim, zase nejaku brutal navstevnost nemam cca 300 az 400 jedinecnych navstev denne.
Mate s tymto nejaku skusenost?
Nechce ma ten chlap iba natiahnut alebo nieco podobne?
Premyslam aj na prechod na ineho providera ale mam zaplatene do maja 2007 a financne nechcem do toho tisnut tolko penazi. Premyslal som, ci by sa nejak nedala vypovedat zmluva z nim aby mi adekvatnu cast penazi vratil.
PS: Nie je na to nejaky program, kde by som mohol odsledovat svoj strojovy cas na jeho servri? Nejak mi nechce poskytnut logy alebo dokaz ze to prekracujem.
PS2: Toto forum ma omnoho vyssiu navstevnost a ziadne limity neprekracuje a nepredpokladam ze je na dedikovanom servri.
Dakujem za kazdu konstruktivnu odpoved alebo pomoc.