tak takýto debilizmus (by som bol úplne totálne vulgárny keby to obsah fora dovoloval - za slovom debilizmus si predstavte tie najhoršie nadávky a preklínania aké si len môžete predstaviť)... najskôr sa nemôžem prihlásiť na účet, čo by nebolo až také tragické, ale že nefunguje už niekoľko dni alebo možno aj týždnov v sekcii centrum pomoci - obnovenie hesla cez sluzbu zakaznikom...to uz je vrchol "debilizmu"....nepozná niekto nejaký iný spôsob ako si obnoviť heslo na hotmail.com? e-mail ktorý mám ako alternatívny už totiž neexistuje...ďakujem
vidíš to, ja považujem za debilizmus, keď niekomu nefunguje niekoľko týždňov e-mail a čaká, kým sa to samo opraví. miesto toho, aby si napísal na podporu (e-mail, telefón..), tak si vylievaš zlosť na fóre
e-mail by mal fungovať, ale nemôžem sa tam prihlásiť lebo heslo ktoré tam bolo už mi neberie - tak si ho potrebujem len nejako obnoviť - ale nie je komu napísať - žiadny odkaz, žiadny e-mail na podporu, proste totalny ignor
veď v tom je ten vtip, nič z toho nefunguje, keď sa konečne doklikáš ku obnove tak mi vždy vyhodí chybu - vyskytol sa problém, služba je dočasne nedostupná, googlim vždy keď mám čas ako sa dostať k svojmu kontu ale zatiaľ som proste nič nenašiel, žiadne odpovede ktoré by pomohli a support pravdepodobne nefunguje už pekne dlho, len som ho doteraz nepotreboval..