neda sa to zarovnavanie nejako obist? Kupila som si len ciernu farbu, farebnu tam nemam.Doteraz mi to nerobilo ale teraz mi to tlačí tú skúšobnu stranu zakaždým,ked zapnem tlačiaren, však to je na nervy. Nie je na to program alebo čo?
tiez som dnes riesil podobny problem u znamych.. stale sa vytlaci ta strana na zarovananie ale len ciernou a tie kocky ktore maju byt modre nevytlaci a koli tomu sa to nevie zarovnat takze to tlaci stale dookola.. tiez budem rad ak niekto poradi
mam pre vas odpoved. tiez mam presne ten isty typ tlaciarne a robilo mi to iste...tiez pouzivam len ciernu, farebnu nepotrebujem...volal som na servisne stredisko a jedine riesenie je bohuzial kupit aj farebny cartridge, bez neho to proste tlacit nebude, aj ked tlacite len "na cierno" pretoze aj vtedy si berie z farebneho...inak sa to vyriesit neda...smola btw mali pravdu, pomohlo to..
to neni na nervy ale naco by si si citala manual, ze? nadavaj na seba, nie na tlacku. tu skusobku co to vytlaci jej daj naskenovat a podla toho si ona spravi zarovnanie a hotovo.
neviem ci to netreba v nastaveniach tlaciarne (tam kde sa pozera ze kolko je este farby) nastavit ze nech pouziva len tu jednu ciernu kazetu. Treba skusit mozno to pomoze.
to je fuk, pre zarovnanie musi mat aj farebnu, predpokladal som ze ti farebna tlaci. tie zarovnavacie vzory to tam tlaci aj farebne, zarovnavaju sa obe naplne naraz.