Ahojte,
nie som si istá, potrebovala by som objasniť pár vecí. Dnes sa mi do rúk dostal pre mňa nový, ale z druhej ruky book Compaq 615. Rok ležal skladom, čiže s ním nebola žiadna manipulácia a podobne. Vlastne po tejto dlhej dobe som ho zapla, nabila, pohode. Len ma zarazila výdrž batérie, pri plnom nabití bola po odpojení adaptéra výdrž len okolo 1,5 hodiny, kolísalo to +/- pol hodina, ustálilo sa na hodine dvadsať. Či mám batériu vnímať ako "novú" a dá sa jej výdrž do poriadku po formátovaní (keďže dlho nebola spojazdnená) alebo sa radšej obzerať po batt novej? Ďalším problémom je ako keby prehrievanie noťasu, po odpojení zo siete ventilátor bežal na plné obrátky, pričom aktivita procaku bola takmer nulová (bez akejkoľvek aktivity, ntb len stál
). Potom som stiahla speedfan, ktorý vrtulu stlmil, ale ide vkuse - asi hodinu. Na začiatku bola teplota cez 50 st., teraz ustálená na 46, viac teplôt v jpg prílohe...Viem, že je to "starší" noťas, ako typovo, ale keďže u pôvodného majiteľa bol asi 2 mesiace a rok ležal, ho považujem za nový, a nie som zrovna pri prachoch...cez známeho u operátora, čiže viem, ako bol komp doteraz... nj
dík za názory
Daryana
teploty v speedfan:
http://www.ulozto.sk/8712481/teploty-sf-jpg
edit: OS WIN7, 3G RAM, 280G HDD, AMD Turion X2 Mobile RM-74 2.2GHz