Zdravím.
Už 6 rokov vlastním notebook HP G70 (viac v popise) ...
Za tých 6 rokov som už na ňom 3x menil zadný kryt (na ňom sú totiž závity pre uchytenie pántov) a samotné pánty.
1. krát (dva roky po kúpe) mi to vymenili ešte vrámci záruky ... Jednoducho závity sa doslova vytrhli z plastu a pánt sa navyše zlomil. (pravý)
2. krát som to vymieňal už ja (ntb bol mimo záruky), približne pred rokom ... zas tá istá chyba (vytrhnuté závity z plastu (zadného krytu))..a zas iba pravý pánt
3. krát : včera .... zas to isté
Tak som tie závity zlepil sekundovým + nalepil som tam také mini tenké želiezko, ktoré som nasmeroval pod displej .. číže v podstate aj samotný displej pomáha k tomu, aby to držalo (len dúfam, že sa mu časom nič nestane ... hoci vzadu na displeju je do polky displeja kov)...
Myslíte si, že to bude držať? ... Mimochodom, tie pánty (ala držiaky displeja) sa zaletovať nedajú (nedrží na nich cín)
Stretli ste sa už s niečím takým nekvalitným ? .... Aj napriek tomu nemám nič proti HP, ale toto je už moc.... Viem, že je to low-end, ale od takej veľkej korporácie by človek čakal trošku viac. ... Kovové pozlatené závity zaliate v tenkom plaste ..fakt užasné
Prikladám fotky :