Mám s tým trocha problém, pri výbere siete na netbooku mi hádže, že mám na výber ešte jednú sieť, ktorá však nie je pomenovaná a keď sa na ňu chcem pripojiť, potom odomňa žiada SSID. Aj keď tam zadam, napr. HP a typ tej tlačiarne, začne pripajať a po chvíľi vyhodí error, kde upozorní na to, že sa nie je možné pripojiť k danému zariadeniu. Ako by som mohol tento problém vyriešiť? Neinštaloval som ešte tlačiareň na nb cez kábel a nekonfiguroval, ale tuším na prvý pokus ešte predým som mal vo wifi pripojeniach aj názov tej danej tlačiarne. Ako mám teda postupovať?
// pridané po 13 hodinách 43 minútach od posledného príspevku
No problém som vyriešil tak, že som stiahol riadne 130MB soft z oficialného webu hp, kde bola inštalácia jednoduchá, pekne prebehla, danú tlačiareň našlo a nainštalovalo, pri tlačí cez wifi sa nemusím prepínať na inú sieť, jednoducho mi nainštalovalo túto tlačiareň tak, že má svoju lokálnu adresu a vo worde ked dam tlačiť cez wifi, teda bez kábla, tak sa jednoducho tlačiareň sama zapne, vytlačí sa a ide to presne tak, jak to chcem, aby to šlo, teda dík za rady a moderátor to môže locknúť
|