Dobry den, dostal sa mi do ruk NB HP Probook 4510s. Uz asi ma nejake roky, mam k nemu aj nabijacku ale nie originalnu ale Trust s automatickym prepinanim napätia. Ktora sice svieti ale LEDka v NB nesvieti a ani nenabija. Tak je mi nafigu. ale mam inu nabijacku z Aceru ktoru by som chcel zamenit. Iba prehodit kable s koncovkami. 19V je na oboch nabijackach ale prudy su ine. NB pyta 19V a 4,74 A a na tej Acer nabijacke sice 19V su ale iba 3,42 A . Chcel by som vediet ci by to fungovalo, nechcem hned rezat, skoda starej nabijacky.
Popripade neda sa ta nabijacka Trust nejak jednoducho opravit?
A dalsia vec, na tom NB nemam HDD. Zatial fungujem na Ubuntu z kluca. Ale mam k ten starej nabijacke Acer aj stary NB Acer
a z neho by som chcel vybrat HDD a hodit ho do toho HP. Bude to fungovat? Kompatibilita a taak? Alebo odporucate radsej mat system stale na kluci a fungovat tak. Zatial ide ale mam maly kluc.
Keby niekto nepochopil naco tolko prace s tym, tak frajerka ma ten moj stary acer a uz to nieje nic moc a ma znicene panty tak ani nedrzi. A to HP je vykonnejsie a v podstate cele neposkodene. A pokial to nieje nutne nechcem donho nic kupovat.