Zdravim. Chcel by som sa opytat na tomto fore. Pozeral som aj inde na nete a samozrejme dospel som k zaveru ze proste tie HP Probooky 45** su nejak nedomyslene a ze sa prehrievaju (nie ani ze prehrievaju ale nemaju nasavanie a tak musi ist velky vykon chladica).
Chcel by som sa opytat ci by mi mohol niekto z uzivatelov povedat hoci nieco k tomu blizsie... Nejake osobne skusenosti, postrehy atd... Bol by som vdacny za kazdu odpoved. A taka hlavna pointa co by som sa chcel opytat by bolo ci by mi nemohol niekto poradit ako by sa dalo pomoct s tym prehrievanim alebo uz ked sa to inak nebude dat (hluk mi nevadi) tak nejaky program aby som si manualne zvysil rychlost otacok chladica.
P.S.: Book som este necistil takze moze to byt aj v prachu problem ale ten program by sa ajtak zisiel (nieco na manualne kontrolovanie RPM chladica)
A este taky problem.. tiez mam novu baterku (8 clankova original baterka k mojmu NB) a vybije sa v priebehu aj 2 hodin... pricom udavana vydrz je okolo 6- 8
... tak sa chcem opytat ze ci to nemoze byt presne problem s tou elektrinou ze vela spotrebuje chladenie. Diki... keby boli nejake nejasnosti ohladom modelov alebo typov niecoho... pytajte sa
.. aj ja vam dakujem dopredu za odpovede