Nie su tie recovery dvd dostupne niekde na nete/helpdesku na hp? nikde som to nenasiel, a vyriesit by som to potreboval surne, cakat do pondelka kym budem moct kontaktovat helpdesk a potom tyzden na recovery dvd fakt nemozem.
Pripadne neexistuje ine riesenie? Zvazujem format disku (systemoveho) a instalaciu cisteho winu, lenze ako sa da sformatovat systemovy disk? viem, ze z instalacneho cd winu lenze v tom skvelom hp systeme ktory sa spusta pred winom sa mi neda dostat do biosu, a akonahle zadam heslo do hp systemu (aby umoznilo start OS) OS automaticky zacne nabiehat a do biosu sa aj tak nedostanem.
Taktiez by ma zaujimalo preco pri reinstalacii winu ktoru som spominal, sa ma vobec nepytalo na to ci chcem byt pripojeny k internetu, a tym padom by si bol system zrejme sam schopny postahovat potrebne drivery nech sa s tym nemusim prplat rucne. Uz som system takto preinstalovaval x-krat na inych notebookoch a vzdy sa to postahovalo samo.
Mozno mam dementne otazky, za to sa vopred ospravedlnujem, ale nie som odbornik.
|