Zdravim neviete mi poradit co moze byt za chybu ked zapnem moj notebook tak pravidelne bez prestavky blika klavesa CAPS LOCK a display sa vobec nezapne??
Nerobil si nejaké zásahy do biosu notebooku? Napríklad flash?
Vyskúšal by som resetnúť bios, neviem nakoľko si zručný, ale baterka udržujúca bios "nažive" sa nachádza na doske notebooku - tj. vo vnútri.
skusil som to teda rozobrat odpojit napajanie podrzal som tlacidlo zapnut vlozil som bateriu naspat skusil zapnut a stale pravidelne bez prestavky blika na klavesnici len klavesa caps lock
Naposledy toto na mojom HP a mnohých iných znamenalo vadná doska. Ak sa nato blikanie pozeráš, nejde o sériu bliknutí? Napríklad 3 bliknutia, malá prestávka, znova 3 bliknutia ...
praveze to nie je seria blikani ale dnes rano ked som zapol notebook tak sa zapol ale nefunguje klavesnica a ani lave a prave tlacitko na touchpade samotny touchpad funguje
tak klavesnicu som spravil sam, to problem nebol ale nefunguje ani touchpad pravdepodobne uhlikove kontakty na touchpade a to asi neopravim alebo vie niekto nejaky trik ako to spravit??