Roothan píše:
Zdravim kolegium tohoto fora.
Mam problem s instalaciou multi zariadenia HP PSC 1215 a potreboval by som poradit.
Jedna sa o to ze tato rada (neviem ako ostatne) potrebuju presny postup ako instalovat.Ja som to robil len raz a odvtedy nie a samozrejme zabudol som.
Chyba je v tom ze ked akokolvek (asi nespravne) nainstalujem toto multifunkcne tak funguje iba po prvy restart pocitaca.V lepsom pripade sa mi da dostat po restarte do nudzoveho rezimu.V tom horsom mi zblbne comp a po nacitani RAm sa okamzite restartne a samozrejme nefunguje.
Prosim preto o radu co s tym alebo zarucene spravny postup ako ju instalovat.Dakujem
Vprvom rade si treba uvedomit, ze vsetky USB zariadenia treba instalovat postupom:
- najprv mi nainstaluj ovladac potom ma zastrc.
Ak si takyto postup nedodrzal, Windows si da svoj nejaky podobny ovladac, ktory aj po nainstalovani orig.ovladaca a restarte si Windows da naspat.
Ja by som ti poradil, najprv si nastav aby ti po kritickej chybe nespadol system ale nabehla modra obrazovka (tzv.automaticky restart), zdovodu urcenia pricinny spadnutia systemu.
Da sa to aj v nudzovom rezime:
- stlac Win+Pause
- vyber kartu Spresnenie
- Spustanie a obnovovanie - nastavenie
- zrus zafajknutie na Automaticky restartovat
- OK
Potom restartni PC a spusti v normalnom rezime.
Ked ti to spadne zobrazi sa modra obrazovka a na nej uvidis pricinu.
V Spravcovi zariadeni musis odinstalovat tlaciaren a potom dodrzat postup ako som pisal hore.
A este ak chces mat aspon jazyk cestinu (lebo nie je slovencina) tak musis nastavit Windows:
- ovladaci panel
- miestne a jazyk.nast.
- karta Rozsirene nastav.
- Vyberte jazyk zodpovedajuci jazykovej verzii prisl.programov.....
- OK
Mam totiz presne tuto tlaciaren.
Enjoy...