Serus ludia
Potreboval by som pomoct. Kamarat si kupil novy pc od HP dostal k nemu bezdratovu mys a klavesnicu. Ja som od neho kupil tu mys. Jemu sla [ pod vistou ] normalne bez nejakych ovladacov. Ziadny reciever nemal proste to slo [ asi bol v pc... ] a ja sa teraz pokusam cez bluetooth na notebooku [ ASUS F3Ke ] rozbehat tu mys. bluetooth ju nenajde tak som skusil aj usb bluetooth dongle tam ju tiez nenaslo... tak co teraz?
Dakujem za kazdu radu!
BT periferie zvyknu byt pre ostatne BT zariadenia po sparovani skryte, pre sparovanie sa prepnut do viditelneho rezimu ci uz za pomoci jedneho, viacerych alebo urcitov kombinaciou tlacidiel
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
tu sradnu co dostal tvoj kamos k tomu setu... (dpc newiem to nazvat...) ta vec co strcis do USB portu a hodis na stol... sorry za blbe vysvetlenie ale vypadlo mi ako sa to vola
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
jj viem viem presne co myslis.. uff a keby to nemal na stole ale v pc? hmm a este mi napadlo da sa to kupit? kolko to stoji?
btw. nechce niekto kupit mys?
aaaaaah dpc.. tak to budem muset este pouzivat tuto staru vyklikanu mys a na tu novu sa mozem akurat tak pozerat. joj toto dokaze nasrat. no nic asi ju predam dakomu. aj tak dik za pomoc!